Un nou blog?

Da! Un nou blog!

Născut din dorinţa de a fi de folos altora, dar şi mie.

De folos altora prin încurajările şi prin gândurile spre curăţie, spre valori morale absolute, spre Dumnezeu şi spre analiza noastră zilnică.

De folos mie, deoarece mă ajută să îmi structurez gândurile, să le exprim public, dar să şi accept şlefuirile din partea prietenilor mei care mă urmăresc. Un blog poate fi ca o sabie cu două tăişuri: poate fi chiar proprietarul în pericolul de a fi respins în diferite cercuri datorită sistemului său de gândire în contradicţie cu al acestora.

runflame.jpgDe ce am ales numele Alergătorul cu făclie?

Din două motive: 1. În copilărie am fost fascinat deseori să văd înaintea olimpiadelor acei alergători care purtau făclia de la vechiul oraş olimpic la noul oraş. Ca să ducă acea făclie mii de kilometri alergând era un efort enorm şi presupunea atât rezistenţă, cât şi o bună coordonare a timpului. Stadionul aştepta în sărbătoare intrarea flăcării olimpice şi apoi ridicarea ei în făclia stadionului, făcută special pentru acest lucru. Nu era aşa de important cine purta făclia, ci era importantă acea flacără care trebuia să ajungă să fie văzută de toţi.

2. Mă simt chemat de Dumnezeu să fiu un astfel de alergător – un alergător cu un mesaj, un alergător cu lumină. Iar această lumină trebuie să o port cu mare grijă, să nu precupeţesc nici un efort pentru a o arăta lumii. Lumina este Hristos Isus, Mântuitorul lumii.

Fiecare poartă lumina aşa cum ştie el mai bine: predicare, evanghelizare personală, evanghelizare prin radio, TV sau alte medii de transmitere. Eu aş dori să o port şi prin intermediul scrisului. Nu că aş scrie excepţional de bine sau frumos, însă cât pot, din toate resursele mele intelectuale şi fizice, aleg să înalţ o făclie şi să spun lumii despre Dumnezeu care o iubeşte şi S-a întrupat în Isus Hristos pentru mântuirea fiecăruia care crede în El.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s